Actualitat Notícies

El consumidor actual aposta per les Marques del Fabricador, assumeix poc risc en les compres i es mostra receloso de la innovació. Així ho reflecteix l'estudi ‘Informi Perspectives del Consumidor’ de Kantar Millward Brown, que destaca que el 34,4% dels espanyols prefereix comprar marques conegudes per la seguretat que ofereixen. 

D'aquesta forma, la Marca del Fabricador (MDF) consolida la seva posició dominant al mercat. Per la seva banda, el 31,5% dels consumidors espanyols es decanta per les Marques del Distribuïdor (MDD) per fer les seves compres.

El consumidor d'avui dia assumeix pocs riscos i està disposat a comparar i provar diverses marques, tal com reconeix el 26,8% dels enquestats. No obstant això, no es mostra molt obert a la innovació, ja que només el 10% prefereix buscar marques noves que ofereixin nous serveis i prestacions.

Amb majors nivells de confiança, encara que encara sense grans perspectives de futur, els consumidors creuen majoritàriament que el més intel·ligent en aquest moment és mantenir els nivells de consum (71,4%). Paral·lelament, cau el nombre d'espanyols que aposten per reduir les seves despeses (18,9%), així com també el percentatge de consumidors que considera que han d'augmentar el seu nivell de consum.

Preguntats sobre si és bon moment per adquirir una borsa concreta de 25 productes i serveis, en general, s'observa certa estabilització. “Després de diverses onades amb creixement en la idea que era un bon moment per comprar, s'aprecia que el consum intern està aconseguint el seu topall”, indiquen des de Kantar Millward Brown.

Finalment, sobre el clima social sobre la crisi, el 43% dels consumidors opina que la recuperació està encara lluny, però es tracta de la xifra més baixa en l'última dècada, mentre que la confiança en què la recuperació es començarà a notar en els propers mesos ha aconseguit el seu màxim, amb un 26,1% dels consumidors que opina així.

Pot veure la notícia original AQUI

Level AA conformance,
		            W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías