Actualitat Notícies

Alerta sanitària: Consum detecta sulfits no declarats en llaunes de sardines
Alerta sanitària: Consum detecta sulfits no declarats en llaunes de sardines

L'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (Aecosan) ha emès una alerta per la presència de sulfits no declarats en llaunes de sardines de la marca Angomar, per la qual cosa han recomanat als consumidors al·lèrgics o intolerants que s'abstinguin de consumir-les.

En un comunicat, l'associació de consumidors OCU s'ha fet ressò aquest dilluns d'aquesta alerta, que fa referència únicament a les llaunes de 320 grams de sardines salades premsades de Angomar, amb data de consum preferent 18-02-19.

Des de Aecosan -organisme depenent del Ministeri de Sanitat- han subratllat que el consum d'aquest producte només comporta riscos per a les persones al·lèrgiques o intolerants als sulfits, però no per a la resta.

El producte, segons aquestes mateixes fonts, va ser fabricat a València i distribuït posteriorment a les comunitats autònomes d'Aragó, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Catalunya, Murcia i Madrid.

Fuentes de la companyia Angomar han explicat a Efeagro que ja s'han manat mostres per realitzar un contranàlisi a causa que la signatura "no utilitza sulfits", un tipus d'additius usats habitualment com a conservants.

Pot consultar la notícia original ACI

Level AA conformance,
		            W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías