Actualitat Notícies

Amazon Prevalga Day: opcions de pagament i drets del consumidor online
Amazon Prevalga Day: opcions de pagament i drets del consumidor online

Durant 48 hores, els clients de Amazon Prevalga a tot el món poden accedir a més d'un milió de productes amb promocions exclusives. Com a novetat, la companyia ha introduït enguany un nou mètode de pagament, a través del número de compte o la possibilitat de finançar, que s'uneix a les altres fórmules que *Amazon posa a la disposició dels seus clients. A l'hora de realitzar compres online, el consumidor ha de saber que compta amb una sèrie de drets que convé conéixer.

Encara que la targeta és el mitjà de pagament online més utilitzat a Espanya, Amazon inclou altres opcions "igual d'eficaces i segures" com són les recàrregues, els xecs regale, pagar amb el compte bancari o a través de finançament, expliquen des del comparador financer Helpmycash.com.

Aquells que no vulguen introduir les dades de la targeta, les compres de Amazon Prevalga Day poden pagar-se també amb compte bancari. Encara que es tracta d'un mètode que encara no està disponible per a tots els productes, ja que molts venedors exigeixen el pagament amb targeta de dèbit o crèdit.

Un altre mètode és el dels xecs regale o mitjançant recàrregues. Amb això, Amazon permet afegir fons al nostre compte en la web de manera online o en establiments concertats. Es pot recarregar des de 0,15 fins a 5.000 euros per a utilitzar durant els deu anys posteriors i no s'aplica cap comissió.

El finançament és una altra opció de pagament. Està disponible des de fa un mes gràcies a un acord amb Cofidis i funciona de dues maneres. L'opció Paga en 4 permet dividir en quatre quotes iguals una compra de 75 euros i 1.000 euros. No té interessos a 3 mesos, però que té una comissió del 2,5%. L'altra fórmula és la trucada Credit Line. Amb un termini de 3 i 30 mesos, es poden finançar compres des de 75 a 3.000 euros. En aquest cas, el TIN és del 9,75%.

Amazon Prevalga Day començarà el dilluns 15 de juliol i per primera vegada durarà dos dies. La companyia compta amb més de 100 milions de clients premium al voltant de tothom, inclòs Espanya, als quals els convé conéixer els drets amb els quals compten en les seues compres online.

Segons detalla la signatura de verificació de comerç electrònic Trusted, un d'ells és el temps legal de devolució. És de 14 dies, encara que en marketplaces com Amazon s'amplia fins als 30. Això sí, si dos productes es compren junts però s'entreguen per separat, el període de devolució comença a comptar per a tots dos quan s'ha rebut el segon producte. A més, cal saber que molt pocs productes estan exclosos de les devolucions. No obstant això, quan els consumidors han usat aquests productes més del que necessita una prova, han de pagar l'anomenat valor substitutiu, la qual cosa suposa que no poden accedir a la devolució del preu total de la compra.

L'exigència de retornar el producte en el seu embolcall original no és vàlid legalment. Dins del període de devolució, les compres es poden retornar sense el seu embalatge original sempre que no forme part del producte. En aquest cas es pot retornar igualment però és probable que apliquen una reducció a la devolució si la caixa amb la qual va arribar no és la seua original.

Consulte la notícia original AQUI

Level AA conformance,
		            W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías