Actualitat Notícies

Aquestes són les marques d'electrodomèstics que més duren
Aquestes són les marques d'electrodomèstics que més duren

Els electrodomèstics duren cada vegada menys, però la veritat és que hi ha moltes diferències entre unes marques i unes altres. L'experiència de milers de socis ens permet saber quant temps els han durat els seus electrodomèstics: llavadores, assecadores, rentavaixelles, frigorífics, microones, planxes, aspiradores... Si has de comprar un, això t'interessa.

Comprar un bon electrodomèstic pot suposar un desemborsament important, però afortunadament ens duraran bastant temps… o no? La veritat és que ja no duren "per a tota la vida", i la vida útil de molts productes és cada vegada més reduïda, la qual cosa ha motivat la nostra campanya contra l'obsolescència: Llarga vida al que compre.

No obstant això, hi ha moltes diferències, i ho hem comprovat: en OCU realitzem un estudi per a calcular la vida mitjana útil de cada tipus d'electrodomèstic, i també per a determinar quines són les marques més duradores.

L'experiència de 15.000 usuaris

Les dades per a calcular la vida mitjana útil dels electrodomèstics s'han extret de les enquestes de fiabilitat de xicotets electrodomèstics (microones, planxes de vapor, aspiradores, entre altres) i grans electrodomèstics (llavadores, assecadores, rentavaixelles i frigorífics). En total, més de 15.000 socis van respondre a les nostres enquestes. A més de conéixer el seu grau de satisfacció amb els seus electrodomèstics, també preguntem als nostres socis sobre el temps que els van durar els seus anteriors electrodomèstics, una informació que ens permet elaborar una projecció del temps medie que es pot esperar que dure un electrodomèstic d'una determinada marca.

Si vols comprar un aparell que dure, has de fixar-te en la marca. El nostre estudi revela que la durada mitjana dels grans electrodomèstics ronda els 10-12 anys, però algunes marques no aconsegueixen aqueixa mitjana... mentre que uns altres les superen amb escreix.  Per tant, encertar amb la marca no solament és determinant per la qualitat de l'aparell, sinó també per a la seua durada. Mira, per a cada producte, quines són les marques més duradores (i els anys de vida de cadascuna).

Frigorífics: 12 anys de mitjana

Si vols un frigorífic d'una marca duradora, encertaràs amb Bauknecht o Zanussi, mentre que Samsung o Beko duraran molt menys.

 

Rentavaixelles: 11 anys

La vida mitjana d'un rentavaixella és d'uns 11 anys. Els *Miele són els més longeus, de mitjana 15 anys, mentre que una vegada més *Beko està en la cua, amb tot just 7 anys.


Assecadores: 11 anys

També 11 anys és el que dura una assecadora, de mitjana. Les assecadores Miele són mes duradores, arribant als 17 anys, mentre que Hoover i Indesit duren 8 anys menys: un criteri a tindre en compte.


Llavadora: 10 anys

Les llavadores són imprescindibles en les nostres llars. En aquest electrodomèstic és on es detecten les majors diferències: 10 anys és la seua vida mitjana... i 10 anys és també la diferència entre els models més longeus (de nou Miele és el campió) i els que menys duren (Haier).

Microones: 9 anys

Un microones, de mitjana, dura uns 9 anys, però una vegada més, qui haja triat un *Miele té electrodomèstic per a estona: aconsegueix, de mitjana, els 13 anys de durada.... mentre que un microones *Kunft només dura, de mitjana, uns 5 anys.


Aspiradores: 8 anys

8 anys és la vida mitjana d'aquests aparells, no obstant això, hi ha aspiradors que a penes duren la meitat, com els de *Dirt *Devil. En canvi, qui compre un aspirador *Filter Queen, *Nilfisk, *Panasonic o *Vorwek s'haurà fet amb un aparell molt més durador, de mitjana, segons el nostre estudi, aconsegueixen els 13 anys.


Aspiradores

8 anys és la vida mitjana d'aquests aparells, no obstant això, hi ha aspiradors que a penes duren la meitat, com els de Dirt Devil. En canvi, qui compre un aspirador Filter Queen, Nilfisk, Panasonic o Vorwek s'haurà fet amb un aparell molt més durador, de mitjana, segons el nostre estudi, aconsegueixen els 13 anys.

Planxes: 6 anys

Has de canviar de planxa amb freqüència? Les respostes de mes de 7.400 socis ens permeten saber que la vida mitjana d'aquests xicotets electrodomésticos és de 6 anys.  Laurastar arriba als 9 anys, més del doble que les planxes de Silvercrest, Flama, Carrefour o Kunft.

Encerta amb els teus electrodomèstics

Necessites un nou *frigo, un microones, canviar de llavadores? No vages a cegues: si vols un bon aparell consulta els nostres comparadors, podràs localitzar els que presenten millor qualitat, saber quins són els que tenen usuaris més satisfets... I si per a tu és prioritari que et dure bastant temps, l'experiència d'altres usuaris és una dada fonamental.

COMPARADOR OCU

Pot consultar la notícia original *AQUI

Level AA conformance,
		            W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías