Actualitat Notícies

Compres online que no arriben a temps
Compres online que no arriben a temps

El Nadal ja està aquí. Una època de reunions familiars i d'amics que ens reuneixen al costat de la taula i, també al costat de l'arbre ple de regals.

Quan s'opta per comprar aquests detalls a través d'Internet, el consumidor, i més en aquestes dates, ha de tenir en compte els terminis de lliurament que marquen els comerços. Molts d'ells, a les seves pàgines web informen dels temps d'arribada dels paquets amb missatges com "rep les teves compres abans de Nadal comprant fins al dia...".

Què ocorre si l'empresari no compleix amb els terminis de lliurament i aquestes compres no arriben a temps? Davant aquesta situació, hem de conèixer què drets ens assisteixen com a consumidors:

- Tret que pactem el contrari, l'empresa té 30 dies per executar la comanda lliurant-li-ho al client.

- Si l'empresa no pogués complir amb aquest termini màxim, ha d'informar al client perquè aquest pugui recuperar els seus diners.

- Si sol·licitada la devolució dels diners l'empresari no reemborsés el preu de compra al client en un termini de 30 dies, el consumidor té dret a demanar el reingrés dels diners per duplicat, independentment dels danys i perjudicis que estiguin acreditats i que també podrà sol·licitar.

- L'empresa té una altra opció: oferir al client altre producte d'iguals o superiors característiques pel mateix import, que el client podrà o no acceptar.

Protegeix els teus drets com a consumidor també en Internet. Ara, per ser lector d'elmundo.es des de Legálitas oferim la possibilitat de consultar gratuïtament online a un advocat expert o cridant al 912013919.

Pot consultar la notícia orginal AQUI

Level AA conformance,
		            W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2023 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías