Actualitat Notícies

Consum va alertar a l’agost de 26 productes, la meitat procedente de Xina
Consum va alertar a l’agost de 26 productes, la meitat procedente de Xina

L'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (Aecosan) ha inclòs al seu web 26 alertes sobre productes no alimentosos, relatives al mes d'agost, la meitat de les quals es refereixen a articles procedents de Xina.

Dels productes notificats a través de la xarxa d'alerta, 20 van ser retirats del mercat i prohibida la seva comercialització, ha informat el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

En els sis restants, va anar el propi fabricant qui, com obliga la normativa, va comunicar a les autoritats de consum l'existència de possibles riscos en els seus productes i va adoptar les mesures necessàries per pal·liar-los.

El major nombre de notificacions correspon a joguines (6 productes), vehicles i accessoris (5) i productes elèctrics (4).

En el cas de joguines, l'elevat nombre d'alertes respon a l'especial vigilància al fet que estan sotmesos pels serveis d'inspecció en estar dirigits a una població vulnerable, incideix el Ministeri, i en el de vehicles i accessoris, al seguiment que els propis productors fan dels seus productes.

Els països d'origen dels productes són Xina (13) Espanya (3), França (3) i Romania (1).

Pot consultar la notícia original AQUI

Level AA conformance,
		            W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías