Actualitat Notícies

Els consumidors més rics i els més joves són els qui més es preocupen per temes ambientals
Els consumidors més rics i els més joves són els qui més es preocupen per temes ambientals


Encara que no és realment sorprenent, la investigació confirma que els compradors virtuals més adinerats són els qui més s'enfoquen en la sostenibilitat, en un món en el qual els consumidors presten cada vegada més atenció als temes ambientals.

Els productes amb un fort enfocament ecològic s'han considerat durant molt de temps com més costosos que els articles 'normals', per la qual cosa potser el luxe de poder ser més sostenible siga més pronunciat entre els compradors més adinerats.

*ESW va parlar amb més de 16 000 compradors de 16 països i va descobrir que el 83% d'ells considera la sostenibilitat en realitzar una compra, la qual cosa augmenta a més de nou de cada deu (91%) compradors electrònics transfronterers, la despesa mitjana anual dels quals en línia és del 4% més que els compradors nacionals en totes les categories de productes.

Aqueix 4% pot no ser una xifra enorme, però continua sent una diferència important.

“Els clients d'alta freqüència i alta despesa més cobejats prioritzen la sostenibilitat quan compren en línia i estan modificant activament el seu comportament d'acord amb el seu desig de consumir i comprar d'una manera més ecològica”, va dir el director executiu de *ESW a Europa i el Regne Unit, *Martim *Avillez Oliveira.

“Per a arribar a aquests compradors, les marques han de prioritzar la sostenibilitat, la transparència i les pràctiques ambientals positives des del primer moment”, va recalcar.

L'enquesta també va mostrar que el 39% dels compradors de la gen Z i el 34% dels *millennials enquestats realitzen compres transfrontereres 12 o més vegades a l'any, i el 73% dels *millennials planegen gastar el mateix o més en línia en 2023, la qual cosa converteix a aquesta cohort en líder mundial de la despesa en comerç electrònic per a enguany.

Quant a les seues actituds cap a la sostenibilitat, el 94% dels enquestats de la gen Z i el 93% dels *millennials van informar que és un tema que consideren en prendre una decisió de compra en línia, en comparació amb el 88% dels compradors de la generació X i el 77% dels baby boomers.

Clarament, tots els grups d'edat tenen un enfocament ecològic, però aqueixos grups més joves estan quasi universalment influenciats per les característiques de sostenibilitat i això importa, no sols hui, sinó per al futur, a mesura que augmenta el poder adquisitiu aqueixos compradors.

ESW va agregar una altra dada important per a les marques i els detallistes que busquen vendre a l'estranger: els mercats amb més compradors joves informen que prioritzen els criteris de sostenibilitat durant la seua fase de consideració de compra, encapçalats per l'Índia (98%), la Xina (94%), Unió dels Emirats Àrabs (94%) i Mèxic (93%).

En totes les categories de productes, el 93% dels compradors d'articles de luxe específics consideren la sostenibilitat en comprar, per davant dels compradors de productes de bellesa (87%), productes electrònics de consum (87%) i peces de vestir (84%).

I el que esperen trobar són opcions d'embalatge respectuoses amb el medi ambient (46%), enviaments sostenibles (43%), menys embalatge en general (42%) i opcions de lliurament ecològiques (35%).

Tot això significa que “els detallistes poden estar segurs que els clients faran més que només postureo ètic pel que fa a la sostenibilitat, a mesura que actuen d'acord amb les seues preocupacions pel medi ambient”, va agregar Avillez Oliveira.

Consulta la notícia original ACI

Level AA conformance,
		            W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías