Actualitat Notícies

La meitat dels consumidors anticipa les seues compres nadalenques per a estalviar, segons Aecoc
La meitat dels consumidors anticipa les seues compres nadalenques per a estalviar, segons Aecoc

El 49,5% dels compradors anticipa les seues compres nadalenques per a aprofitar les ofertes i estalviar diners, ha assenyalat aquest divendres l'Associació d'Empreses de Fabricants i Distribuïdors (Aecoc).

Segons un estudi sobre la despesa per Nadal realitzada per la patronal a través de la seua plataforma AecocShopperview, més del 65% dels enquestats preveu gastar igual o més que l'any passat.

L'alimentació en la llar i els joguets i regals són les categories més beneficiades, ja que augmenta en quasi un 7% el percentatge de compradors que té previst incrementar la seua despesa aquest nadal.

Més del 32% dels consumidors afirma que buscarà productes especials per a celebrar les festes i quasi un 25% vol cuinar menys en festes, per la qual cosa apostarà per alternatives ràpides que li permeten quedar bé davant els seus convidats.

Aquesta cerca de conveniència no està renyida amb l'estalvi, ja que més del 55% diu que buscarà productes més barats i el 46% inclourà més marques blanques en la seua cistella de la compra, segons Aecoc.

La responsable d'estudis de AecocShopperview, Marta Munné, ha assegurat en una nota que el consumidor 'vol controlar les seues despeses però no està disposat a renunciar a gaudir de les festes nadalenques ni a canviar els seus hàbits de consum en aquesta època tan especial de l'any'.

Consulta la notícia original AQUI

Level AA conformance,
		            W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías