Actualitat Notícies

Problemes amb els vols? OCU t'ajuda a reclamar la teua indemnització
Problemes amb els vols? OCU t'ajuda a reclamar la teua indemnització

Retards, cancel·lacions, overbooking… els problemes amb els vols estan sempre a l'ordre del dia, i més en vacances. Si et deixen en terra, no et conformes: OCU pot ajudar-te a reclamar la compensació a la qual tens dret.

Tens el bitllet d'avió comprat per a anar-te de viatge i de sobte, cancel·len el teu vol o té  té retard: no desesperes, tens drets i en OCU estem per a ajudar-te a defensar-los.

OCU posa a la disposició de tots els usuaris un telèfon gratuït, el 900 907 527.

Problemes amb el teu vol? Flama al 900 907 527

Cancel·lacions, retards, denegació d'embarque...? Els nostres experts et diran la indemnització a la qual tens dret, en funció del tipus de vol, distància, etc. També et donen les claus per a reclamar-la.

Si cancel·len el teu vol amb menys de 7 dies d'antelació, o si es produeix un gran retard, tens dret a la indemnització automàtica llevat que t'oferisquen prendre un altre vol que isca amb no més d'una hora d'antelació respecte a l'hora prevista, i arribar a la teua destinació amb menys de 2 hores de retard.

Les compensacions automàtiques varien entre 250 i 600 euros per passatger, en funció de la distància i la destinació del vol, encara que poden reduir-se a la meitat si s'accepta viatjar en un altre vol amb retard de 2, 3 o 4 hores.

Hi ha casos en què el viatger no té dret a una compensació, sinó únicament al reembossament de l'import del bitllet. Això succeeix:

  • Si s'ha avisat amb suficient antelació: més de 14 dies, o entre 7 i 14 dies d'antelació si ofereixen transport alternatiu per a eixir amb no més de 2 hores d'antelació i permeta arribar a destinació amb menys de 4 hores de retard.
  • Si el retard o cancel·lació es deuen a circumstàncies extraordinàries que no hagueren pogut evitar-se ni àdhuc prenent totes les mesures raonables.

Pot consultar la notícia original *AQUI

Level AA conformance,
		            W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías