Actualitat Notícies

Què reclama el consumidor las empleats del comerç?

El 44% dels consumidors no està satisfet amb la disponibilitat dels empleats i l'atenció al client, encara que la satisfacció general ha millorat en els últims anys. Així ho posa en relleu el 2017 Global Shopper Study elaborat per ZebraTechnologies Corporation.

Segons aquesta anàlisi, quatre de cada deu compradors enquestats van afirmar estar millor connectats a la informació que els empleats, però més de la meitat considera que equipar als empleats amb l'última tecnologia millora l'experiència.

Així mateix, a pesar que el 44% dels compradors en tenda i el 53% dels compradors online estan insatisfets amb els processos de devolucions, el 62% va apreciar l'ocupació de dispositius mòbils en la tenda per part dels dependents.

CINC CLAUS

Aquest estudi ofereix cinc resultats claus:

1.- Les creixents expectatives dels compradors continuen superant les inversions tecnològiques en tenda. Quan se'ls pregunta sobre com de connectats es troben amb la informació, el 53% dels compradors millenialscreu que millor que els venedors, en comparació del 32% dels compradors de la generació X i el 15% dels compradors del babyboom.

2.- Els compradors volen més rapidesa de lliurament, però molts no estan disposats a pagar per això. Aquestes expectatives estan transformant el panorama del retail. Mentre que el 66% dels compradors vol el lliurament el mateix dia o el següent i el 37% fins i tot abans, el 27% no pagaria per l'enviament ràpid.

3.- Els clients demanden varietat d'opcions. El 80% dels enquestats compra els productes en la tenda i l'hi porten a casa o ho manen enviar. Els compradors també aprofiten altres opcions, com la compra online amb enviament a casa (64%), recollida en tenda (34%) i enviament a una altra localització (15%).

4.- L'ús de tablets en tendes està millorant l'experiència de compra. Més de la meitat dels enquestats creu que la tecnologia millora l'experiència de compra i un 57% cita específicament les tablets dels empleats.

5.- La falta d'existències continua sent un problema per als comerços. El 70% dels clients es marxa de la tenda sense comprar el que buscaven. Quan és per falta d'existències, els comerços poden recuperar sis de cada deu incidents amb descomptes i altres opcions, com l'enviament a casa.

RESULTATS PER REGIONS

Així mateix, l'informe de Zebra llança diversos resultats en funció de les regions. En concret, el 58% dels compradors nord-americans afirmen veure els articles en tenda i comprar-los online.

Per la seva banda, a Europa i Orient Mitjà, el 64% estaria disposat a comprar més si rebessin millor servei i el 52% valora l'ús de la tecnologia per fer més eficient el procés.

Gairebé la meitat (48%) dels consumidors a Llatinoamèrica confia a compartir dades personals amb els comerços, situant-se en una posició baixa en la llista d'institucions en les quals es confia les dades personals.

I a Àsia-Pacífic, el 32% dels compradors preferiria recollir en tenda l'article comprat online o a través de canals mòbils.

Finalment, més de la meitat dels compradors, tant a Àsia-Pacífic com a Europa, s'interessa pels serveis de localització WiFi, com els cupons.

Pots veure la noícita originíal ACI

Level AA conformance,
		            W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías