Actualitat Notícies

Què tenen en compte els consumidors espanyols a l’hora de fer les seues compres?

Encara que pot semblar alguna cosa poc creïble, la veritat és que, segons la segona edició de l'estudi Marques amb Valors: “El poder del consumidor – ciutadà”, de l'agència 21grams, solament 2 de cada 10 espanyols es guien pel preu i la qualitat a l'hora de fer les seues compres, la qual cosa deixa clar que el consumidor està experimentant un gran canvi en el seu comportament.

I és que ara, el consumidor realitza noves demandes, té en compte nous valors així com un altre tipus de preocupacions respecte a les marques a causa d'algunes causes com són, per exemple: la transformació social, cultural o tecnològica i també la digitalització que ofereix a l'usuari noves eines per a donar la seua opinió.

Així que es podria dir que els consumidors ara es decanten per marques amb valors. La consciència dels usuaris és tal que el 57% dels consumidors espanyols ha confessat que quan compren barat és perquè el producte pot estar fabricat en condicions ambientals i/o socials menys responsables i és que tal és la importància que l'usuari dóna aquest tipus de marques que fins i tot un 58% estaria disposat a pagar més o a triar una marca amb comportament ètic.

Així mateix, per al 80% dels ciutadans el que importa és que una marca siga honesta, coherent, de confiança i transparent, sent aquests els 4 valors més importants per als consumidors espanyols.

Quant a edats, el públic més jove és el més optimista cap a les marques i tan sol el 5% dels Millennials no s'interessen pel que fan les marques i si hi ha alguna cosa que valora especialment el públic Millennial és el fet que les marques li donen l'oportunitat de prendre decisions dins d'elles. Així que el principal repte per a les marques és passar de “fer amb” a “decidir amb”.

Tal és la importància d'aquest aspecte que fins i tot per al 80% dels consumidors els agrada que les marques òbriguen processos participatius amb els clients, per a així poder prendre decisions en tota la cadena de valor.

Pot consultar la notícia original AQUI

Level AA conformance,
		            W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías