Actualitat Notícies

*Tetra *Pak llança materials amb efectes per atreure al consumidor
*Tetra *Pak llança materials amb efectes per atreure al consumidor

L'última innovació Tetra Pak es diu 'Artistry', nous materials d'envasament amb efectes per ajudar a les marques a cridar l'atenció dels consumidors i ajudar als fabricants a revitalitzar la imatge dels seus productes. Tetra Pak Artistry inclourà les varietats Tetra Pak Reflect, per incorporar efectes hologràfics; Tetra Pak Metallized, per crear un efecte metal·litzat, i Tetra Pak Craft, per donar a l'envàs l'aspecte natural del cartró nu amb fibres de fusta. A més, s'estan preparant més ofertes, com Tetra Pak Sculpt, una textura en relleu per a una experiència innovadora del consumidor.

Aquests efectes ajudaran a les marques a atreure l'atenció dels compradors sense la necessitat que el fabricant canviï a un nou format d'envàs o inverteixi en equips nous, assenyalen en un comunicat. Charles Brand, vicepresident executiu de gestió de productes i operacions comercials de Tetra Pak va dir: "En un món on gairebé tot ha de ser 'personalitzable', volem oferir als clients alguna cosa únic per ajudar a les seves marques a superar el soroll i arribar al comprador".

Tota la gamma estarà disponible per a la majoria dels formats de paquets de Tetra Pak i s'oferirà a clients de tot el món.

Pot consultar la notícia original ACI

Level AA conformance,
		            W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2024 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías