Actualitat Notícies

10 trucs per a estalviar el màxim possible en les teues pròximes vacances d'estiu
10 trucs per a estalviar el màxim possible en les teues pròximes vacances d'estiu

És possible viatjar barat? Aquesta és una pregunta que moltes persones es fan a l'hora de buscar la destinació de les seues pròximes vacances. I la resposta és senzilla: sí, ho és si poses en pràctica tots aquests trucs.

Alguns serveixen per a estalviar el màxim possible en la preparació del viatge i altres per a quan ja se siga a la ciutat de destí. Això si, encara que siga possible viatjar barat, cal ser conscients del paradigma actual en el qual es troba la societat.

Perquè molt probablement, les vacances d'aquest estiu no et van a costar el mateix que l'any passat o que fa dos. Per això és molt important posar tots aquests consells en pràctica per a intentar que el viatge t'isca el més barat possible.

Amb aquests mètodes aconseguiràs estalviar, però també diràs, en moltes ocasions, adeu a la comoditat, a les despeses extra i als *conocidísimos *outfits 'per si de cas' en la maleta, o més aviat motxilla, d'estiu.

Descobreix els 10 trucs per a estalviar el màxim viatjant

Per a començar aquesta llista de suggeriments, començarem amb els consells que cal seguir abans de partir al destí vacacional.

1- Pressupost i destinació

La primera regla per a organitzar un viatge el més barat possible és tindre fixat un pressupost. El pressupost haurà de ser conforme al destí al qual vulguem anar.

El més important de tindre un pressupost fixat és que hem de ser prudents i mai superar-ho. Pel que també ha de ser realista. Perquè tampoc es pot pretendre viatjar a Itàlia amb 200 euros.

2- Transport

El segon consell té a veure amb el transport. Cal saber quin serà el nostre destí i quines formes viables hi ha per a arribar a ell. Cotxe, autobús, tren o avió? Tot dependrà d'on viatges.

Perquè si per exemple des d'Espanya et vols anar a un altre país, el més senzill serà consultar diferents aerolínies. La web *Skyscanner també compara diferents punts d'eixida i arribada així com la comparació de preu i horari entre aerolínies.

Si la teua elecció és l'autobús, la recomanació és que visites la pàgina *Flixbus en la qual tenen moltes rutes a Europa des de les principals ciutats espanyoles com són Madrid, Barcelona, Sevilla, Santiago de Compostel·la o Bilbao. Si consultes aquesta web amb antelació et pots trobar bitllets fins i tot des de 2 euros.

Si prefereixes viatjar en el teu cotxe particular, el consell principal és que aquelles places lliures les poses a la venda en apps de cotxe compartit com *Blablacar, així podreu compartir la gasolina i altres despeses com els peatges si n'hi ha.

Si tries tren, ara hi ha moltes altres companyies com *Ouigo, *Avlo i *Iryo, entre altres, que ofereixen molt bons preus per a viatjar a les principals ciutats costaneres d'Espanya.

I si finalment decideixes viatjar amb avió, les companyies que més barates t'eixiran seran les *low *cost com Vueling, Ryanair, *Volotea o *EasyJet.

3- Equipatge

Si vas amb tren, cotxe o autobús podràs viatjar amb la maleta que vulgues. No obstant això, si vas amb avió, en una aerolínia *low *cost, hauràs de fer-ho amb una motxilla. Perquè des de fa temps, les companyies *low *cost ja no deixen volar gratis amb les típiques 'maletes de cabina'. Sinó que ara cal fer-ho amb una motxilla xicoteta.

La maleta de cabina d'avió més venuda: val per a Ryanair i cap de tot De Compres La Razón

Pel que el consell és principalment aqueix. Deixar els 'per si de cas' a casa i anar amb la roba justa en una motxilla per a així evitar-se facturar i haver de pagar els preus excessius que té cada companyia. A més, si portes la motxilla amb tu en cabina pots evitar que et perden l'equipatge. Pel que també és un altre punt a favor.

4- Allotjament

L'allotjament sol ser de les coses més cares a l'hora de realitzar un viatge. Tot dependrà del que et vulgues gastar i de les comoditats que vulgues tindre. Perquè si vas amb xiquets o vols unes vacances tranquil·les, la millor opció serà mirar un apartament o un hotel barat.

Però si vas fer un altre tipus de viatge tipus *mochilera, podràs buscar hostals o apartaments més xicotets i barats en els quals passar la nit. A més, hi ha també pàgines web en les quals a través d'un intercanvi cultural, hi ha persones que deixen el sofà de la seua casa o una habitació gratis.

5- Menjars

És lògic que quan s'acudeix a un lloc nou es vulga provar la gastronomia típica. Tanmateix, això a vegades no sol ser tan barat. Pel que, a més de recomanar fer algun menjar a base de coses comprades en el supermercat, haureu de consultar abans d'anar pàgines web de persones que ja hagen anat a aqueix destí i que recomanen llocs barats i locals per a provar les receptes més típiques del lloc.

Així que el consell és buscar posats locals o restaurants barats a través de referències, blogs i webs d'altres persones que hagen anat prèviament.

Suggeriments en el lloc de destinació:

6- Transport

En ciutats que no es coneixen i en països dels quals a més no es parla l'idioma, l'opció més ràpida és prendre un taxi per a arribar a X lloc, no obstant això, és també la més cara.
Pel que el consell és senzill: usar transport públic, assabentar-se de tots els bons transporte que existeixen per si ho usaràs molt i caminar.

7- Excursions

En els llocs més turístics, les excursions estan preparades per a traure un bon benefici a costa del turista. Pel que, la recomanació en aquest sentit és contractar *free tours, en els quals un guia t'ensenya la ciutat i al final del recorregut li dones els diners que consideres.

Una altra forma molt bona de conéixer la ciutat és llogar una bicicleta. Però fuig dels llocs més comercials i turístics i cerca alguna botiga local, perquè potser per molt pocs diners pots llogar una bici durant tot el dia.

8- Museus

La majoria de museus sempre tenen un matí o una vesprada en els quals l'entrada és gratuïta. Pel que, en aquest sentit, cal planificar-se i fer un calendari amb els dies que és gratis visitar cada cosa.

En aqueix sentit t'estalviaràs bastant diners en comptes de pagar l'entrada normal de cada museu. A més, si en algun heu de comprar l'entrada, la recomanació és mirar per internet algun codi descompte perquè us isca més barata.

9- Souvenirs

Ningú vol tornar d'una ciutat que ha conegut sense el típic *souvenir de record. Pel que, encara que seria més fàcil i més barat no gastar diners en això, hi ha un consell també per a això.

Buscar botigues de souvenirs locals, no turístiques, en barris apartats del centre. A més, els propis supermercats pot ser que també tinguen algun regal de record tipus imants o gots de la ciutat en qüestió. Aquestes dues opcions t'eixiran molt més barates que comprar en una botiga més turística.

10- Plans gratis

L'últim consell només és vàlid per a aquelles persones que vulguen gaudir de la ciutat de gom a gom. El suggeriment és que busques a través de xarxes socials *influencers que hagen estat en aqueix destí o locals d'allí.

A través de les seues publicacions descobriran molts plans gratuïts per a fer en la zona que la teua, per ser turista, no sabies. Pel que podràs viure la ciutat d'una manera diferent, amb plans propis que fan les persones locals d'allí.

Consulta la notícia original ACI

Level AA conformance,
		            W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
© 2023 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías